HEVES ÉS VIDÉKE BŰNMEGELŐZÉSI ALAPÍTVÁNY

KÖZÖS ÜGYÜNK A BIZTONSÁG!

Get Adobe Flash player

Ballagó és Nagy az év rendőrei Hevesen

 

 

- Azért jöttem szívesen erre a rendezvényre, mert a rendőrségünket a mienknek érzem – emelte ki köszöntőjében Kontra Gyula, Heves város polgármestere azon a szerény ünnepségen, melyet a Hevesi Rendőrkapitányság szervezett a legeredményesebb rendőrök elismerésére.

 

A hetedik alkalommal átadásra kerülő Év Rendőre kitüntető címet a Heves és Vidéke Bűnmegelőzési Alapítvány keltette életre, és mint minden évben, úgy az idén is két hevesi rendőr, egy egyenruhás és egy bűnügyi szakember kapta meg.

Dr. Francsics Ottó Heves város rendőrkapitánya azt hangsúlyozta, hogy bár szerény mértékű kapitányságvezetői jutalmat tud adni a cím mellé, értékét az adja, hogy folyamatos, jó teljesítmény áll mögötte, melyet nem csak a vezetés, hanem az állomány többi tagjai is elismernek.

 

Ballagó József és Nagy László

 

Gyarmati Miklóst üdvözli Deli Miklós a hevesi polgárőrök vezetője

 

Nagy László rendőr zászlós Pélyen szolgál körzeti megbízottként, Ballagó József rendőr főtörzszászlós pedig a tarnamérai rendőrőrs nyomozója. Mindkét rendőr konkrét elfogások, eredményes felderítések révén volt többször a Hónap Rendőre, így kiérdemelve az éves elismerést.

Zalai Antal a Heves és Vidéke Bűnmegelőzési Alapítvány elnöke a Dél-hevesi térség polgárőreit köszöntötte, közülük is oklevéllel ismerve el Bozó János erdőtelki, Kovács Lajos tarnaörsi, Végh Károly átányi és Gyarmati Miklós hevesi polgárőrök több éves, kiemelkedő tevékenységét.

 

Felhívás: