HEVES ÉS VIDÉKE BŰNMEGELŐZÉSI ALAPÍTVÁNY

KÖZÖS ÜGYÜNK A BIZTONSÁG!

Get Adobe Flash player

Vegye igénybe az alapítvány segítségét!

36/346-277/46. mellék (jeleleg már nem vehető igénybe!)

A biztonság megfizethető!

A lakosság elvárásait figyelemmel kísérve az Alapítvány 1992-ben kezdte meg Heves városban a rádiós vagyonvédelmi riasztórendszer kiépítését és üzemeltetését. Ezt a tevékenységét a mai napig végzi, és folyamatosan bővíti, illetve fejleszti ez irányú munkáját.

Köztudott, hogy a vagyonvédelmi berendezések rendkívül gyorsan fejlődnek, korszerűsödnek, amivel csak jelentős anyagi ráfordítással lehet lépést tartani.

Ugyanakkor, ha ezeket a költségeket egy az egyben a fogyasztókra hárítjuk, akkor a védelmi rendszerek kiépítése jelentősen megdrágul, és csak kevesen tudják igénybe venni.

A Hevesi Rendőrkapitányság ügyeletes parancsnoka és Zalai Antal a riasztó rendszer szokásos reggeli ellenőrzését végzi

Ezt felismerve az alapítvány kuratóriuma évek óta minden lehetőséget megragad, hogy pályázatok, támogatók segítségével a korszerűsítési költségek meghatározó részét ne a lakossággal fizettesse meg. Így értük el, hogy Heves körzetében jelentős körrel rendelkező rádiós távfigyelő rendszer működik.

A központi figyelőrendszer a hevesi rendőrkapitányság ügyeletén van elhelyezve és az adott események számítógéppel vannak megjelenítve. Riasztás esetén az ügyeletes rendőrtiszt azonnal tud intézkedni. A rendszer hatékonyságát növeli, hogy a rendőrség – a rádiós rendszernek köszönhetően - első kézből jut valós információkhoz.

 

 
 
 

 

Felhívás: